از مهمترین کاربردهای قرنیز میتوان به محافظت نازک کاری دیوار در برابر آسیب های ناشی از برخورد اجسام و همچنین جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت در پایین دیوار اشاره کرد. با این حال بعضی معتقد هستند که نصب قرنیز ضروری نیست! که این موضوع به طور کلی نادرست است. انواع قرنیز
قرنیزهای MDF
قرنیزهای ام دی اف با بیشترین تنوع طرح و رنگ و همچنین صرفه اقتصادی، امروزه جایگزین قرنیزهای سنگی و سرامیکی شده اند. استفاده از محصولات نوظهور نیازمند دقت بیشتری است، زیرا تنوع بیشتری در قیمت، کیفیت ساخت و مصالح ساخت دارند. قرنیز نام برده شده بصورت یک تکه و از جنس ام دی اف (MDF) یا اچ دی اف (HDF) با روکشهای مختلف و البته ضدخش ساخته و عرضه میشود. از معروفترین مدل این قرنیز میتوان قرنیز ام دی اف (mdf) با روکش پی وی سی (pvc) را یاد کرد.
قرنیز PVC
این قرنیز به صورت یک تکه یا دو تکه ساخته میشود. در قرنیز دو تکه پی وی سی فضای خالی بین دو لایه وجود دارد که محل عبور کابل ها وسیم ها خواهد بود. قرنیز پی وی سی، بیش از ۱۲۰ طرح و رنگ دارد و بیشترین طرفدار را به خود اختصاص داده است.
قرنیزهای پی وی سی در کنار کفپوش pvc ترکیب فوق العادهای برای دکوراسیون داخلی خواهد بود. قرنیز PVC را می توان در همه ی فضاها از جمله فضاهایی که کف آنها سنگ و سرامیک یا لمینت و پارکت بوده کار کرد. این نوع قرنیز دارای مزایا و قابلیت های زیادی است که از جمله آنها نصب آسان، راحتی در نصب و مقاومت بالا در برابر آب و رطوبت و …. می باشد.
قرنیز سنگی
از این نوع قرنیز در گذشته بیشتر استفاده می شده است. قرنیز سنگی از لحاظ وزن به نسبت سایر قرنیزها سنگین تر است و به طبع هزینه بیشتری را برای خریدار دارد. به دلیل خلل و فرجی که در بافت سنگها است، معمولا ظاهری یکنواخت ندارد. از سایر معایب قرنیز سنگی میتوان استحکام پایین، محدودیت در طرح و رنگ و همچنین طول کوتاه قرنیز سنگی را میتوان نام برد.
قرنیز سنگی را به طور معمول در فضایی استفاده می کنند که در کف آن سنگ کار شده باشد و بهتر است قرنیز آن هم از همان جنس و رنگ سنگ کار شده در کف استفاده شود.
*نکته: قرنیز سنگی تا حد امکان باید هم باد (همسطح) با دیوار به صورتی که برآمدگی نسبت به دیوار نداشته باشد کار شود. زیرا بیرون زدگی آن موجب گرد گرفتگی و گاها باعث مشکل در نصب کمد دیواری و سایر وسایل می شود.
قرنیز چوبی
قرنیز چوبی به نوار باریکی در حاشیه ی دیوارها گفته می شود که تا امتداد دیوار ادامه دارد. این نوار زیبا از طرح ها و نقش های متنوعی از جنس چوب با برش های فوق العاده جذابی طراحی شده و به سبب طرح پذیری های بسیار زیادی که دارد، با انواع دکوراسیون های متفاوت یک محیط هم خوانی داشته و در عین سادگی زیبایی خاصی را به فضای خانه شما می بخشد.
قرنیز سرامیکی
این قرنیز کم طرفدارترین مدل از انواع قرنیز است. قرنیز سرامیکی دارای وزن زیاد است و نبست به سایر قرنیزها گران تر است.
قرنیز پلی استایرن یا پلاستیکی
این نوع قرنیز یکی از انواع قرنیز پی وی سی (pvc) است که دارای ویژگیهای منحصر به فردی است. به همین دلیل طرفداران خرید قرنیز را به سمت خود میکشاند و آنها را مجاب به خرید میکند. چند نمونه از ویژگی های این نوع قرنیز ۱۰۰ درصد قابل شستشو، انعطاف پذیری، آنتی باکتریال، مقاومت بالا، وزن سبک می باشد.
مشاوره با کارشناسان و متخصصین فعال در این زمینه می تواند بهترین نتیجه را به همراه داشته باشد. گروه دکوراسیون داخلی کاط آماده ارائه خدمات از مشاوره، طراحی، تولید تا مرحله نصب و اجرا در زمینه طراحی داخلی در کرمان است.
کلمات کلیدی: انواع قرنیز – فروش قرنیز در کرمان – طراحی داخلی در کرمان – طراحی داخلی کرمان – دکوراسیون داخلی کاط کرمان – شرکت معماری در کرمان – مجموعه معماری کاط کرمان – شرکت طراحی داخلی در کرمان – دکوراسیون داخلی کرمان